FAQ

As vrea sa ma tatuez la NR Studio, cum pot obtine rezervare?”

Cea mai buna optiune este sa ne sunati la 0720 952 433 pentru a discuta detaliile si modul in care procesul functioneaza. Nu va faceti griji, nu este mai greu, iar noi va vom ghida cu rabdare. Scopul nostru este de a va potrivi cu unul dintre artistii nostri care indeplinesc cerintele dumneavoastra.

Exista o taxa de rezervare?

Da, va rugam, acest lucru asigura rezervarea si este nerambursabil in cazul in care rezervarea se anuleaza in termen de 14 zile inainte de data stabilita.

Exista o lista de asteptare?

Cei mai multi artisti au o lista de asteptare, dar intotdeauna este bine sa sunati pentru a cauta impreuna in calendarul artistilor nostri un loc liber.

Am cateva idei, dar nu sunt foarte artistice. Ma puteti ajuta pe partea de design a tatuajului?

Absolut, cu asta ne ocupam, este placerea noastra sa te ajutam cu gasirea design-ului potrivit si locul tatuajului.

Cat de mult va costa tatuajul?

Acest lucru depinde de artist, dimensiunea si complexitatea proiectului.

Puteti copia o imagine cu exactitate?

In mod normal, pentru a ne asigura ca fluxul este corect si este personalizat vei fi anuntat in cazul in care avem nevoie pentru a face unele mici modificari. Atentie: Nu vom copia niciodata o fotografie a unui tatuaj existent.

Vom incepe si termina exact la timp?

Nu intotdeauna, pregatirea pentru tatuaj este esentiala pentru un artist care doreste sa asigure reusita proiectului si in mod normal artistii nostri lucreaza daca este nevoie peste program, uneori si dupa ora 21:00.

Pot vedea design-ul inaintea programarii?

Modelele pot fi vizualizate in ziua programarii. Intotdeauna ne permitem sa alocam suficient timp pentru a face orice modificari la proiect in ziua respectiva.

Pot reface un tatuaj vechi?

Unele tatuaje pot fi acoperite, toate acestea necesita foarte multa atentie. Vom avea nevoie sa vedem tatuajul pe care doriti sa il acopere mai intai (in mod ideal, in persoana).

Pot sa aduc pe cineva cu mine in timpul proiectului?”

Cu totii avem nevoie de sprijin moral. Daca exista spatiu in studio nu este nici o problema.

Cum ne poti contacta

Facebook

Instagram

No Regrets Tattoo Bucharest : Strada Spiru Haret 15, Sector 1, Bucuresti”