Scurta Istorie a No Regrets Tattoo

Scurta Istorie a No Regrets Tattoo Bucharest !

NR Studio Logo Tatuaje

Am deschis acest salon de tatuaje in Bucuresti, cu intentia de a oferi o alternativa de calitate pe piata tatuajelor din Romania.
Primul nostru Studio a fost deschis in orasul Cheltenham, Anglia sub denumirea No Regrets in anul 2008, ulterior devenind cunoscut sub numele  NR STUDIOS UK, cu saloane in Cheltenham, Exeter si Londra.

Salonul a cunoscut o crestere exponentiala datorita calitatii tatuajelor si a artistilor tatuatori de exceptie. Printre artistii tatuatori ai salonului, care au luat nenumarate premii la conventiile de tatuaje din intreaga lume, se numara si artisti romani.
Printre acestia, se afla Bacanu Bogdan, Danny Romano, Razvan Rosca, Marius JucanGeorge Paunescu.

Datorita potentialului acestor artisti romani rezidenti, cat si a artistilor guest care vin regulat in saloanele  NR Studio, echipa din Anglia a luat decizia de a deschide Salonul No Regrets Tattoo Bucharest, care ofera si cursuri de tatuaje, workshop-uri, artistilor romani care sunt la inceput de drum. Garantam 100% locul de artist tatuator intr-unul din saloanele noastre de tatuat, celor care termina cursurile noastre si dovedesc calitati artistice si seriozitate.

Urmarind aceasta rubrica vei afla informatii de interes, despre tatuaje, profesia de artist tatuator, arta in general, orice fel de panze sau suporturi pentru arta, picturi, murale, etc.

Pana la urmatorul articol, te invitam sa ne urmaresti pagina de facebook NoRegretsBucharest si pagina noastra de Instagram cu portofoliul nostru in materie de tatuaje NoRegretsBucharest

Stay tuned! – No Regrets Tattoo Bucharest crew

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *