top of page
image00004.jpeg
image00001.jpeg

Despre No Regrets Tattoo

La No Regrets Tattoo, iti transformi visul in realitate

lLa No Regrets Tattoo, avem experienta in diverse stiluri, de la tatuaje mici si simple pana la celemai complexe. Indiferent de marimea sau stilul tatuajului pe care il cauti, artistii nostri sunt aici sa te ajute. Vino in studioul nostru si impartaseste-ne povestea ta. Fiecare tatuaj pe care il facem este unic, la fel ca tine. Ne concentram pe calitate si atentie la detalii. Viziteaza-ne pentru a-ti face un tatuaj memorabil, care sa te reprezinte cu adevarat.

Despre noi

Bogdan Bacanu
- CEO-ul No Regrets Tattoo

Este un pasionat al artei tatuajelor. De la inceputurile sale in 2008 in Bucuresti pana la experienta sa din toata Europa si mai ales in Marea Britanie, Bogdan a devenit un nume respectat in acest domeniu. A adus inovatie si excelenta artistica, iar sub conducerea lui, No Regrets Tattoo Bucharest a devenit un loc unde arta tatuajelor infloreste.

Filosofia lui Bogdan este sa lucreze cu sarguinta si sa creeze un stil unic. A adus contribuitii importante la tendintele moderne ale tatuajelor si a facut din No Regrets Tattoo un loc recunoscut pentru calitatea sa.

Bogdan este un artist si un mentor care a influentat lumea tatuajelor. La noi poti vedea cum pasiunea si expertiza transforma un tatuaj intr-o opera de arta.

 

Misiunea noastra:
Arta pentru toti

La No Regrets Tattoo, ne dedicam sa transformam fiecare tatuaj intr-o expresie personala. Avem o varientate de stiluri, de la delicatetea liniei fine la realismul vibrant.

Vrem sa aducem la viata fiecare poveste proprie si sa transformam ideile in realitate. Artistii nostri sunt dedicati sa-ti transforme viziunea in arta.

Aici, fiecare tatuaj devine o parte din povestea ta. Tu esti inspiratia noastra si ne straduim sa aducem povestea ta in viata reala.  

 

Experienta No Regrets: simpla, Personala, Autentica

La No Regrets Tattoo, fiecare linie si culoare contribuie la expresia ta.

Aici arta tatuajelor devine o aventura. Avem o gama larga de stiluri, de la realism la abstract, de la fine-line la complexitatea geometriei.

Acest loc este mai mult decat un studio de tatuaje; este un spatiu unde fiecare client devine o parte a unei opere de arta personalizate. Ne dedicam sa transformam fiecare idee intr-o expresie artistica unica.

Descopera

NR Tattoo Academy
 

NR Tattoo Academy, unde arta întâlnește expertiza.

Academia noastră oferă ateliere de tatuaj dinamice, adaptate la nevoile tale.

Pentru începătorii care nu știu de unde să pornească, oferim o introducere cuprinzătoare în această meserie și ne avântam în lumea tatuajului cu instrucțiuni practice.

Pentru profesioniștii care doresc să-și ridice nivelul de calificare, seminariile noastre oferă perspective și tehnici avansate pentru a-și perfecționa și mai mult meseria.

De la stăpânirea detaliilor complicate la explorarea stilurilor inovatoare, programul nostru de studii cuprinde o gamă diversă de expresii artistice.

La NR Tattoo Academy, credem în susținerea artiștilor de la orice nivel pentru a-și debloca întregul potențial.

Alătură-te nouă într-o călătorie de creativitate și măiestrie, în timp ce înveți arta tatuajului de la profesioniști de top din industrie.

 

Alatura-te Comunitatii No Regrets - Fii inspirat!

Înscrie-te la newsletter-ul No Regrets pentru a face parte din comunitatea noastră. Vei avea acces la evenimente, produse, cadouri, cursuri de tatuaje și workshop-uri.

Ramai conectat pentru a afla ultimele noutati din lumea tatuajelor.

Alătura-te nouă pentru o experiență de învățare si creativitate continuă.

Clienții

Not-es / Milky / Nooby /

OTC Franța / Națiunea în plină expansiune / Lebăda 

Expozitii

Premii

2035 / Adăugați un Numele expoziției/Numele locației

2013 / Adăugați un Numele expoziției/Numele locației

2035 / Adăugați un Numele expoziției / Numele locației

2035 / Adăugați numele premiului / Adăugați orașul

2035 / Adăugați numele premiului / Adăugați orașul

2035 / Adăugați numele premiului / Adăugați orașul

bottom of page